...زیر آسمان آبی خدا

روایت های زندگی من
مشخصات بلاگ
آخرین مطالب
يكشنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۶:۰۰ ب.ظ

کمک

سلام

یکی بیاد اینجا 

بهم بگع

چه طوری قرمه سبزی می پزند؟

بلد نیستم...

---------------------------------------------

بالاخره گذاشتمشون سر گاز....

و فقط مونده پختن و جاافتادن،


اگر غذایی که پختم رو خوردم و زنده موندم بدونید آشپز خوبیم و گرنه...


++ به نظرتون  دستور پخت و اسامی دوستانی که کمک کردن  و عکس غذا رو بعدا اضافه کنم به پست یا نه؟

موافقین ۷ مخالفین ۱ ۹۷/۰۶/۱۱
بابای نرگس

نظرات  (۱۳)

سبزی قرمه گشنیز جعفری تره شنبلیله بود اسفناج 

برای اینکه قرمه خوشمزه تری داشته باشین البته جا افتاده باید پیاز فراوان رو نگینی خرد کنید و بعد گوشت و اضافه کنیم اگر شنبیلیه خشک داشتیم به اندازه 1الی2 قاشق بریزید تفت بدین و بعد لوبیا چیتی رو سبزی که قبلا سرخ کردین رو اضافه کنید به قئری اب بریزید که دیگه نیازی نباشه اب اضافه کنید ، اگر اب اندازه باشه انتهایی اینکه جا بیوفته کافی هست و بعد نمک و لیمو و مقداری هم ابلیمو بهش اضافه کنید،،، میتونید تو زودپز هم درست کنید 
پاسخ:
لوبیا رو باید از قبل بپزیم یا با همون سبزی ها پخته میشه؟
لوبیا باید از قبل خیس میکردین ولی حالا که خیس نکردین ی کم بجوشنید و بعد به مواد اضافه کنید ،، 
پاسخ:
لایک
گذاشتم بجوشع
سلام یادتون باشه،آب سرد اضافه نکنید
پاسخ:
واییی
آب سرد ریختم روشون...
سلام
خسته نباشید،لوبیا ها نیم پز می شند.. 
پاسخ:
ای بابا 
کاش زودتر می گفتید
سلام گفتم.آشپز ها بهتون گفته باشند.
پاسخ:
:))
اتفاقا آب سرد خوبه! به شرطی که عجله ای توی کار نباشه من خودم از شب قبل میذارم برای ناهار و بین شب که بیدار میشم برای آب خوردن و دستشویی رفتن بهش آب حاوی یخ اضافه میکنم اینو توی برنامه آشپزی دیدم :) میگفت به خورشت شوک میده باعث میشه که غذا روغن بندازه
البته هر چی کمتر آب اضافه کنید بهتره :)
بعدم اگه عجله ای نباشه بهتره بریزید توی زودپز بخاطر دیواره ضخیم درشو نبندید فقط بذارید روش تا آبش زیادی تبخیر نشه زیرشم کم کنید و دو تا شعله پخش کن بذارید تازه روی کوچک ترین شعله گازم باشه اینجوری خورشت تون مزه غذای مامان بزرگا رو میگیره
یکی از رازهای خوشمزگی غذای مادربزرگا حرارت کم چراغ علاءالدین و آروم پختن غذاشونه
پاسخ:
بله بله
متاسفانه زودپز ندارم
هر قابلمه ای با دیواره ضخیم خوبه
پاسخ:
مخصوصا قابلمه مسی...
بله :)
بشرطی که حساسیت ندین به مس :)
دخترخاله من به مس حساسیت داره نمیدونستیم تا اینکه یک بار مرگ رو به چشم دید ... :|
پاسخ:
اوه....

عکس غذا رو موافقم 😂
پاسخ:
بعضی ها هم که کمک نکردن...
من اونقدرا مهارت ندارم در زمینه آشپزی

معمولا هم از همون نرم افزاری که بهتون معرفی کردم استفاده می کنم. (بخوانید همان سالی یکبار)
پاسخ:
شوخی کردم
من حوصله ندارم
همون تجربی یاد گرفتن بهتره
تخم مرغ به همراه روغن بعد اینکه آماده شد خیال می کنید قرمه سبزی است به همین راحتی :)
پاسخ:
خواهش می کنم پست بعدی رو ببینید
رمز:
1397
چشم
ایده ی خوبیه به ما هم یاد بده!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی