...زیر آسمان آبی خدا

روایت های زندگی من
مشخصات بلاگ
آخرین مطالب
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۰۹:۲۵ ب.ظ

61.بفرماییدشام

عدسی درست کردم عجب عدسی ای... 

انگشتام رو هم دارم باهاش می خورم

خداییش اخیرا در زمینه آشپزی خوب پیشرفت کردم

بنده ی خدا، بانو... 


(فقط بین خودمون باشه نمی دونم چرا عدساش یکم سفته.)

موافقین ۷ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۱۶
بابای نرگس

نظرات  (۲۰)

۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۱:۳۰ محبوبه شب
خخخخ چرا ماستا رو ریختین رو عدسیا؟
پاسخ:
خخخخ
هیچی نبود تزیینش کنم
گفتم چی بهتر از ماست... 

پیشرفتم تو آشپزی خوبه به نظرتون،  یا اینم ناامیدکنندست. ... 
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۱:۳۵ محبوبه شب
خوبه؟؟ افتضاحه...

پاسخ:
ممنونم
چرا؟ 
نوش جونتون
پاسخ:
ممنونم
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۱:۳۹ محبوبه شب
خواهش میشه

شوخی کردم.
طراحیش قشنگه
ولی دیگه ماستو با غذا مخلوط نکنید : )
پاسخ:
نه دیگه
فایده نداره
فکرکنم باید دوباره تابلو"به یک آشپز نیمه ماهر نیازمندیم" روربزنم سر در وبلاگ...
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۱:۴۳ آسـوکـآ آآ
در واقع قیمه هارو ریختین تو ماستا :دی
قبل از استفاده از هر حبوباتی،بشوریدش و بیست و چهر ساعت قبل از استفاده تو آب سرد بذارید. این یه نکته.
نکنه دوم اینکه بعضی از حبوبات دیرپزن، قبل از اینکه واسه پختن غذا ازش استفاده کنین مقدار کمی از اون رو بپزید ببینید چقدر زمان میبره کامل پخته شه تا دستتون بیاد چقدر زمان لازمه که غذایی که می خواید بتونید بخورید.
ا
پاسخ:
خخخخ  ... 
مگه خیس کردنم میخاد؟ 
من شستم آب ریختم گذاشتم سرگاز...

ممنونم
ان شالله دفعه بعد
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۱:۴۶ دختری از جنس باد
😋😋😋😋
پاسخ:
مرسی ... 
آفرین به شما
امیدوارم کردین. 
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۲:۰۰ ریحانهــ (:
خیلی خوب درست کردین.
مال عدس شاید خوب مغزپخت نشده یا خود عدس خوب نبوده.
پاسخ:
مرسی
اره فکرکنم درست میفرمایید
سلام
نوش جان :)
برای خیس کردن حبوبات هم اگه از قبل انجام ندید و یهویی تصمیم بگیرید
میشه اب جوش بذارید و حبوبات رو بریزید توی فلاکس و اب جوش بریزید روش
درست مثل چایی دم کردن،یک ساعت کافیه زمانش :)

+عدس ریز بنظرم خوشمزه تر از این عدس درشت هاست
پاسخ:
وای مرسی... 
چقدر نکات ریز یادگرفتم امشب... 
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۲:۰۷ دنیای کامپیوتر ...
🤗🤗🤗
پاسخ:
:) )
تمرین کنید عالی میشه
من به عنوان کسی که دستپخت پدر و پدربزرگش از مادر و مادبزرگش بهتره شهادت میدم تمرین کنید دست پخت تون عالی میشه اصلا نمیدونم چرا مردها تو آشپزی وقتی شکوفا میشن از زن ها میزنن جلو :))
عدس رو خیس هم نکردین خیلی مهم نیست ولی خیس کنید به پختش کمک میکنه بقیه حبوبات رو بخاطر نفاخ بودن بااااید خیس کرد 
بعد اینکه کلا حبوبات سخت میپزن و برای همین نمک غذای حبوبات دار رو باید دیر زد چون مثل گوشت نمک بزنی دیر میپزه :دی البته اگه غذای مجلسی باشه گاهی تفت هم میدن بعد خیس کردن اینجوری وا هم نمیره :دی
پاسخ:
خوبه
خیلی مرسی... 
امیدوار شدم به خودم
:)) 
نمک که راستش یادم رفت بزنم..  
نوش جان 
آفرین 
خوبه ولی اگه ماست و عدس رو از هم جدا میکردید بهتر میشد و برا رژیم تون هم اگه تو خونه سیب زمینی داشتید آب پز و بعد ریز ریز میکردید به عدس ها اضافه میکردید خیلی خوشمزه میشد .

پاسخ:
اتفاقا سیب زمینی هم زدم بهش
منتهی لهش کردم مشخص نیست
چه ایده ی جالبی واسه تزیین داشت , خوشم اومد
پاسخ:
:)  
خخخخخخخ
تو که نابودش کردی :))
پاسخ:
:):)
مهم اینه که ففط بشه خورد غذا رو
پاسخ:
اره بخدا
خوبه 
:)
پاسخ:
ممنون
:)) 
۱۶ تیر ۹۷ ، ۲۳:۲۸ فاطمه باغملکی
ظرف ش خیلی خوشگله:-) 
پاسخ:
ممنونم
تا باشه از این پیشرفتا😁 موفق باشین :))
پاسخ:
مرسی
۱۷ تیر ۹۷ ، ۱۰:۱۸ یک دختر شیعه
وا عدسی با ماست
عدسی سرشار از اهنه ماست کلسیم داره.
اگه عدسی با ماست بخورید کلسیم مانع جذب اهن میشه.
پاسخ:
بهترین چیزی که یافتم باهاش بخورم ماست بود
ممنون از حضورتون
۱۷ تیر ۹۷ ، ۱۶:۱۵ پســـــــــــــر روزگــــــــــار
پرسیدن نداره دیگه ! چون نپختن سفته :)

ولی درهرحال آفرین
بعضیا همینم بلد نیستن
پاسخ:
چرا 
دو سه ساعتی پختمش
ممنون
آخه سرد و گرم رو با هم قاطی میکنن و میخورن ؟:|:)
وای خدا رحم کنه به دندوناتون :| بعد به معده تون :)


عدسی رو با ماست نخورید :|

ولی آفرین به آشپزی تون :)
همون که دوستان گفتن بخصوص آسوکا بانو و چوگویک بانو گفتن :)
تلاش بیشتری کنید آشپز ماهری میشین :)

پاسخ:
چشم
مرسی مرسی
خیلی لطف دارید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی