روزهای زندگی من

آخرین مطالب

43.تنبلی مود

شنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶ ب.ظ

حس نوشتن نیست.

حس عکس گذاشتن از بچه کاکتوس هم نیست.

یکی پاشه بیاد برای من سحری درست کنه. لطفا.

آخه چقدر نون و پنیر...

  • مهدی یار

نظرات (۱۱)

خو امشب پنیر و نون بخور :))
حداقل تو اسمش تنوع ایجاد کردم
پاسخ:
:))
بله.
دقت نکرده بودم پنیر و نون هم خوبه...
عه! برگشتین منزل خودتون؟ 
آخه ناله هاتون شروع شده : ))
خب کاری نداره
فقط کافیه یه ندا به مادر بزرگوارتون بدین
دو سوته ردیف می کنن براتون : 
#برداشت آزاد : )))))
پاسخ:
خخخ...
چیو باید ردیف بکنند؟
گفتم که
برداشت آزاده
: ))
پاسخ:
:))
ولی چون سوال فرمودین
هم می تونن بسته های فریز شده مواد غذایی رو در اختیارتون قرار بدن + دستو پختشون (البته اگر فرض رو بر این بگیریم که از زادگاهتون دور شده باشین!)
و هم اینکه شولولولولولو : ))

مورد اول بصرفه تره ولی مورد دوم دوامش بیشتره خخخ
پاسخ:
گیراییم ضعیف شده.
مورد دوم رو نگرفتم.
ولی الان که خوب دقت می کنم املت هم گزینه مناسبی هستش.
املت؟؟ املت که غذای شاهانه ست :| 
چهار درصدی هستین دیگه -_-

: ))))
پاسخ:
:))
  • رضا `پسر از جنس پدر`
  • | روش آمده کردن سحری |  یکم چیز به خرج بدید لطفا
    تخم مرغ رو آپ پز کن + سیب زمینی رو آپ پز کن ( هر دو رو پوست بکن ) با گوشت کوپ لح کن کمی هم روغن بزن سحری بزن تا دم افطار شارژی
    نیم ساعت وقت نمیره :)
    پاسخ:
    وای مرسی...
    چه راهکار خوبی...
    :))
    انصافا هر شب نون و پنیر از تنبلی هم رد کرده دیگه!
    آشپزی خییییلی هیجان‌انگیزه واقعا، کافیه دیدتون رو تغییر بدین :)
    برای شروع یه غذای آسون اما برای مبتدی‌ها وقت‌گیر رو امتحان کنین، پیشنهاد من چیکن‌استراگانفه! تازه شاید خامه و قارچ هم نداشته باشین و لازم باشه برین بیرون یه هوایی هم بخورین :)
    پاسخ:
    نخوردم تا حالا چیکن استراگانوف رو.
    ولی خوشحال میشم بهم یاد بدین...
    هندونه ندارید؟ سحری هندونه و خرما خوبه اگه داشته باشید.
    کی بهتون در مورد غذای فریزری گفتم؟! این همه شب نون و پنیر میخورن؟! 
    سلام

    پاسخ:
    هندوانه گرون شده.
    کیلویی ۲۸۰۰
  • chefft.blog.ir 💞💕
  • فقط تخم مرغ
    پاسخ:
    آره تخم مرغ هم خوبه.
    فردا سحر ان شالله
    خوب غذا نخورید مریض بشید پول دوا دکتر گرونتره...تازه بدنتون سالم باشه بهتر فکر میکنید بهتر کار میکنید بیشتر پول در میارید. 
    مهم اینه اسراف نکنید!
    پاسخ:
    بله. درست می فرمایید...

    ▪ پیاز رو نگینی خورد کنین، اگه دوست ندارین رنده هم میشه کرد. تو یه‌کم روغن سرخ کنین.
    سینه مرغ رو تکه تکه کنین، قطعاتش کوچیک باشه، مثلا اندازه یه بند انگشت.
    بریزین داخل پیاز سرخ‌شده، هم بزنین تا بپزه. خیلی طول نمیکشه، در حد ده دقیقه. شاااید لازم بشه یککک‌ککککم آب هم اضافه کنین.
    قارچ رو هم اسلایس کنین و بعد از پختن مرغ بریزین داخلش. یه کم هم بزنین، در حد دو دقیقه.
    مرحله‌ی آخر هم خامه رو خالی کنین داخل ماهیتابه و یه دو دور مواد رو مخلوط کنین و از رو گاز بردارین تا خامه بریده بریده نشه.

    ▪ مقدار مواد (نسبت‌ها میتونه دل‌بخواه باشه): یه عدد سینه مرغ، یه دونه پیاز، دویست سیصد گرم قارچ، یه پاکت خامه.
    این مقدار تقریبا برای سه چهار نفر کافیه. بیشتر از نیازتون نپزین، چون خامه داره نمیشه نگه داشت.

    ▪ با نون خورده میشه.
    کنارش معمولا مقدار زیادی چیپس خلالی سرو میشه! اگه نمی‌تونین چیپس رو خوب و تمیز دربیارین، آماده‌ش تو مغازه‌ها هست. فک کنم به قیمت چیپس‌های معمولی به اسم چیپس خورشتی.
    گاهی هم با برنج میخورن که من امتحان نکردم.

    ▪ اگه به جای مرغ گوشت گوسفند بریزین، اسمش میشه بیف استراگانف.



    ☆ ممکنه با ذائقه‌تون نخونه، ولی من به همه توصیه میکنم حداقل یه بار امتحانش کنن، چون ممکنه عاشقش بشن :)

    پاسخ:
    هووم...
    وای مرسی...
    از این غذاها دو سه بار تو سلف دانشگاه خوردم.
    باهاش جعفری هم می دادن
    یادمه خیلی خوشمزه بود...
    مرسی...
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی